Hjärtslaget-björn Rosenström

ja har då varit hjärtslaget på kåren i helgen!Igår på dagen åkte jag och andreas in en sväng till stan mötte även upp Madde där!Ville köpa ny mobil, men väntar nog lite till.
På kvällen tog jag bussen in till stan där Zarah mötte upp mig, skulle till Nicklas på förfest!Satt och kollade melodifestivalen också!Vi blev några stycken tillslut=) Vid elva tiden tog vi taxi till kåren..
Björn Rosenström började spela lite senare, fyfan vilket tryck det var längst fram och inte lite varmt heller..
En mycket lyckad kväll!

Nu i veckan blir det endel plugg och sedan på onsdag är det dags för gasque!Måste bara komma på hur jag ska klä ut mig också, temat är oj vad det blev fel!Men det blir nog bra med det!
   
Nu kallar tv:n!

Alla hjärtans dag!

ja igår var det då alla hjärtans dag!dagen började med att jag och Andreas åkte in till stan för att möta upp Janki för att gå och köpa rumble fish och för ett besök på bolaget..Det visade sig sedn att filmen inte fanns..
Sedan blev det lite hemtentaplugg, boring boring...

Alla hjärtansdag firades sedan på kåren!Madde kom och hämtade upp oss för att sedan köra till Nawroz som hade förfest!Trevligt trevlig..Blev ett gott gäng i hans lägenhet på 21kvm..Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det heter:P
Vid halv elva blev det till och dra sig till kåren..inte så mkt folk...folket har börjat avta nu på senaste, men det blev trots allt en lyckad kväll:) Bandet var kanske inte det bästa men buggningen gjorde sitt istället!Vi var så grymma så:P

Idag har man varit lite småseg så det har inte gjorts så mkt idag...lite plugg och tv-tittande!

Björn Rosenström på lördag!

Stockholmsbesök!

I helgen har vi haft besök av Andreas brorsa och hans tjej!Mycket trevligt!
I fredags var vi och visade stan..lite skillnad från stockholm kanske:P Sedan på kvällen blev det till att bara kolla en massa tv och äta kinamat, smarrigt!

I lördags åkte vi ut till tylösand en sväng..om man är i halmstad första gången så är det ju ett måste och åka ut och kika där!Ahhh vill ha sommar nu!På kvällen blev det till att kolla melodifestivalen och äta tacos!Rätt vann tyckte jag.

I söndags åkte Daniel och Elin hem klockan fyra, så det blev till att bara ta det lugnt resten av dagen..Madde kom förbi en liten stund!

Nu är man ledig resten av veckan..eller har ju en hemtenta att göra...suck!hittar inte det jäkla filmen som vi ska analysera heller...jaja det får gå som det går:P
Ska in till stan om ett par timmar med becca och leta efter alla hjärtansdag present..Så svårt sånt där så bra att man kan få lite tips av henne:)

Ska boka tatueringstid denna veckan också..yeaah!har beslutat mig för att ha lejontecknet!Blir nog bra!

ha det bra alla!