Bilder från i Lördags!

Här kommer lite bilder från i lördags:)


Chrille, Wictor och Johan

Chrille, Wictor och  halva Johan:P

har ingen aning om vad dom gör!?

Har ingen aning om vad de håller på med!?:Smack kanske:P

Gruppbild!

En gruppbild måste man alltid ha!

Jag,Andreas och Björn

Björn, Andreas och Jag

Chrille servrar

Imiterar stampa med Leroy, och spela pingis!

Mia och Wictor

Wictor och mia poserar

Det var några iaf:)


helg!

Ja nu är helgen snart över..men har bara två dagar i skolan denna veckan så det är rätt gött...
Efter skolan i fredes åkte jag och madde och fikade på expresso house!sedan på kvällen blev det till att bara ta det lugnt, så jag och andreas kollade en massa tv-program..Vad jag har fastnat för MTV..

Igår var det meningen att man skulle ta det lugnt, men blev utgång istället!Åkte hem till Chrille vid nio tiden, där mia och co var!Kortspelen gick heta som vanligt!Påväg in till stan spelades det lite fotboll:P Så kul man kan ha med en yoggi burk...Blev även lite skridskor åkning på torget, och för andreas del blev det till att rida på tjuren också..en upplevelse kanske?hehe..
Skulle egentligen gå in på B&B men när vi nästan var framme så gick vi därifrån..fråga mig inte varför!?:P Gick till Idas och Musses och shotade istället!En lyckad utgång!!

Idag har det blivit till att dega hela dagen..Eller gick och hämtade bilen utanför chrille..Kan säga att jag var plaskblöt när man kom fram. Ikväll blir det lite tv-tittande..

Ahh är så sugen på och tatuera mig nu, men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ja hjärtat eller lejontecknet eller kanske en stor bild av Wictor på ryggen som han tyckte hahaha...Den sista skippar jag nog:P Nej nu ska jag sätta mig vid soffan men ha det bra!!!