Hemma i halmstad igen

Ja då kom man hem för ett par timmar sedan!blev flyg hem lite skönare än att sitta på ett tåg i åtta timmar...I sthlm tog vi det mest lugnt, hälsade på alla och sedan strosade vi mest runt i centrum...Tatuerade mig i torsdags också:) Gick dit för att kolla vad det skulle kosta men då hade den ena en avbokning så fick göra det med en gång..Var inte så farligt som jag trodde faktiskt... Ikväll blir det utgång för vår del!

Pappa köpte bilen tillslut till oss endå så blir till att åka ut och testa den i veckan...

Ha det bra!

Stockholm idag!

Efter mötet på kyrkskolan bär det av till sthlm..ska ta ett sju timmars tåg...suck:P Så är framme i väsby kl 24 inatt..I sthlm blir det till att hälsa på andreas familj och johan och mia..Hampus ska också följa med oss upp..

Ahhh på fredag kl 14.00 ska jag tatuera mig!!!blir ett kina tecken nere på vristen..lite smått nervöst är det men men....

Nej nu ska jag sätta igång och packa!!

Olycka

Var med om en bilolycka idag..När vi var påväg hem från farmor och farfar så skulle Andreas provköra bilen och när vi var mitt på tylösandsvägen så märker vi att bilen börjar skaka och 10 sekunder senare flyger vänstra framdäcket av bilen och studsar till andra sidan vägen..Bilen drog  helt till vänster så var en jäkla tur att det inte kom en bil just då...Så blir nog inte något bilköp ändå...lite synd!
Hampe följde med oss hem så nu ska vi ta och laga lite spagetti och köttfärssås..


 


Stockholm på onsdag?

Idag har vi fått bilen:)Så pappa ska komma och hämta oss om en stund så ska vi hem till farmor och farfar och fika lite, sedan blir det till och åka till tylösand och kolla på bilen, kanske övningsköra lite också:P Surt att det har börjat snöa bara...

Blir kanske till och bila upp till sthlm på onsdag med Andreas och Hampus..Måste bara se till så att försäkringar och sånt har ändrats..Stannar troligen tills på söndag då!Kanske blir till och tatuera sig på fredag då!Blir nog denna nere på vristen då!

image10

Nej ska nog ta och kolla ett OC avsnitt nu...
Ha det bra!

Lyckad dag!

ja idag har varit en väldigt bra dag!!Pappa kom hit på förmiddagen!hade med en överraskning till Andreas!Han fick en elgitarr=)Sedan så berättade pappa också att han ska köpa fias bil till mig och Hampus!En grön seat ibiza...Så han ska hämta den i veckan..wieee!Får nog se till och börja övningsköra också så man får körkort någongång :p hehe...
Vi åkte sedan med in till stan,köpte en wamp till andreas...När vi var i stan så ringde arbetsförmedlingen till andreas också och frågade om han ville ha  ett jobb i ett halv år, så han ska dit och snacka med dem på måndag:)

Ikväll blir det förmodligen till och åka hem till Chrille och spela poker..
Denna dagen kunde nog inte bli mycket bättre!

Imorgon blir det till att åka ut en sväng till tylösand..Pappa ska hjälpa mig att måla en skiss till b projektet!

Ha det bra!!!