Nyårsplanering

idag har brorsan och hans tjej varit här en stund på eftermiddagen!Annars har vi bara tagit det lugnt, bakat lite julgodis!Ikväll har Mia,Lollo och Becca varit här och planerat nyår!vi kände att det var dags nu!Kom fram till att vi skulle vara här och duka fram långbord och sådär!Kommer nog bli riktigt trevligt!Måste man bara försöka hitta en nyårsklänning i sthlm också!Åker dit på onsdag och stannar till dagen innan nyår!Åker dit tillsammans med Becca och Robert också!
Nej nu ska jag tkrypa ner under varma täcket!!

Ha det bra!


"Inbrottsförsök"

Eller inte inne, men i natt efter att jag precis hade lagt mig hörde jag en massa ljud som kom utanför. Trodde först att det kanske var grannen som gjorde något, När det började bli tyst så gick jag fram till fönstret iaf och då stod min brorsas moppe ute på gräsmattan..Andra gången det  är någon som kommer in på tomten=/

Idag har vi annars varit inne i stan och handlat de sista julklapparna tillsammans med Lollo och Phille!Skönt att alla är klara nu=)Snart ska vi åka ut till tylösand en sväng. Brorsan,hans tjej och deras lilla barn kommer!

Ha en bra fredagskväll!

Äntligen klar!

Yes äntligen klar med hemtentan, skall bara fixa till ett par referenser så är den helt färdig sedan!Känns skönt!Annars idag har jag varit ute i tylösand hela dagen och pluggat, sedan åkte vi hem för att fixa iordning i sovrummet och vardagrummet..bara köket som skall målas imorgon också:) Ikväll var vi hemma hos Lollo och Phille och lagade lite mat och hämtade hem Baileys!Nu blir det bara till och ta det lugnt och kolla film!får njuta av jullovet!

Ha det bra!

Så trött på det!

Ahh är så trött på hemtentan nu..vill bara bli färdig med den!Tänk om alla texter hade varit på svenska, så mycket enklare allting hade varit då!
Ikväll blir det till och ta en paus ifrån det iaf. Ska hem till lollo och phille och baka klart pepparkakshuset som vi började med i förra veckan:P Sedan ska vi lämna Baileys där också (vår katt), hon ska stanna där tills fredag eftersom vi ska få omtapetserat nu i dagarna=) Sedan när allt är klart blir det till och få iordning på lägenheten!

Ha det bra!


Moon

Nu har ännu en helg passarat. Helgen har bjudit på fest, pluggande och film tittande. Fredagen började med heldag i skolan. Hade en gästföreläsare som berättade om sitt barn som led av en svår muskelsjukdom.Föreläsningen tycker jag var väldigt intressant dels på grund av att min kusin hade samma typ av sjukdom. Efter skolan mötte jag upp Zarah för att gå en runda på stan, kika efter lite julklappar. Vet nog nästan alla julklappar jag skall köpa nu iaf:) Att köpa till Andreas kommer nog bli det svåraste.
På kvällen blev det bara till och ta det lugnt!Jag och Andreas kollade lite gamla OC avsnitt.

Lördagen bjöd på fest!Phille kom och hämtade upp oss för att sedan åka hem till honom och lollo och förfesta. Efter en stund kom även Zarah, Linda, och Björn och co dit. Var mycket trevligt!Vid halv elva tiden begav några av oss vidare till en annan förfest hos Michael inne i stan!Stannade där någon timme för att sedan möta upp Mia och Wictor hemma hos dom. Tillslut gick vi och mötte upp alla på Moon!En mycket lyckad kväll!

Söndagen blev bara lugnt, lite pluggande till hemtentan och filmtittande. Såg en riktigt bra film och gängvåld, kommer inte ihåg riktigt vad den heter men den var helt klart värd att se!

I veckan blir det mest att sitta och jobba med hemtentan, tråkigt nog. På fredag får man äntligen lite jullov iaf=)Dags och sätta igång och plugga igen!

Ha det bra!